• Fragtfri levering over 500
  • Levering fra 79.-
  • 2-4 dages levering
TIL BETALING
Ialt: 0,00 DKK

Priser og betaling

Priser på MacNab.dk er i danske priser, og total beløb bliver angivet inklusiv dansk moms og andre danske afgifter. MacNab.dk opdateres løbende og alle priser er dagspriser. MacNab.dk kan løbende ændre disse, men naturligvis ikke for så vidt angår allerede bestilte varer.
Som betalingsmiddel kan anvendes: Dankort, VisaDankort, e-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard,Maestro, JCB, V PAY, China UnionPay og American Express.
Beløbet for varerne trækkes først fra kundens konto, når varerne afsendes fra MacNab.dk til kunden. I forbindelse med MacNab.dk´s afsendelse af varen, vedlægges en faktura. Fakturaen indeholder oplysninger om datoen for varens afsendelse, det totale beløb som opkræves hos kunden, samt hvilket betalingskort, der anvendes som betaling. Fakturaen skal anvendes ved returnering eller reklamation. MacNab.dk kan aldrig trække et større beløb, end det kunden har godkendt ved bestillingen. Betalingssystemet er godkendt af PBS og er i overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af betalingskort ved fjernsalg. Dette betyder blandt andet, at de oplysninger kunden afgiver i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved kryptering og kun kan læses af PBS. Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i forretningens systemer. MacNab.dk opkræver ikke gebyr fra kunden for betalingstransaktionen.

Klik her for vores mobilside