• Fragtfri levering over 500
  • Levering fra 79.-
  • 2-4 dages levering
TIL BETALING
Ialt: 0,00 DKK

Handelsbetingelser

Disse generelle forretningsbetingelser gælder for salg af varer fra MacNab.dk til dennes kunder. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er kun gældende, når der handles med forbrugere.

Om MacNab Jagt & Fiskeri Aps.
MacNab.dk (CVR-nr:27506828) er beliggende på Trehøjevej 31B, 7200 Grindsted. 
MacNab Jagt & Fiskeri Aps. driver fysisk butik, kontor og lager fra den nævnte postadresse, samt webstedet www.MacNab.dk
  og har følgende e-mailadresse: info@macnab.dk, hvortil spørgsmål og bemærkninger kan rettes.

Returvarer

Fra d. 13. juni har forbrugeren 14 dage til at meddele webshoppen, at han/hun har fortrudt købet. Fra den dato hvor forbrugeren har givet besked, har forbrugeren yderligere 14 dage til at returnere varen.

Den erhvervsdrivende har fra den dag, hvor forbrugeren har meddelt, at købet er fortrudt, 14 dage til at give pengene retur. I tilfælde hvor der er konkret formodning om en værdiforringelse af returvaren, kan den erhvervsdrivende afvente modtagelsen, før købesummen refunderes.

 

Returnering af brugt vare

Det er nu muligt for forbrugeren at fortryde købet efter, at varen er taget i brug med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en evt. værdiforringelse, som skyldes testning ud over, hvad man ville gøre i en fysisk butik. Det er op til den erhvervsdrivende, at bevise værdiforringelsen.


Klik her for vores mobilside